28 April 2010

berita tertunda..soo bz..;)





hye..miss my blog laa..soo many things to share but i've no time to update this blog..tonite,i wanna spend a lil' time wif u guys..juz to share apa yang i buat recently...

skarang ni i stay kat uia gombak..merasa laa jugak stay kat main campus kan...everyday except friday..i will be at zoo negara..buat apa?..i praktikal kat sana..so far, sangat best;P..lot n lot of things to learn and explore..staffs sume baik je so far..everyday, macam excited laa nak g keje..even weekend pon kna keje..sebbaek i juz buat 10 weeks je practical,so x la lama sangat..lagipun every week,i and my friends x keje kat tempat yang sama je...kami akan ke section lain2..eg birds house,reptile house,savannah and etc..

so anyone interested to go to zoo?..i suggest datang on saturday or sunday...meriah sikit on weekend..bleh pegang2 binatang n feed certain2 animals like giraffe..;)


em..so tired laa..so let the pics, tell u the story....;P



ular sawa..my wish nak pgg ular dah tercapai..;)





pademelon..look like a kanggaroo..but it's smaller



zzzIrafah..



black and white fish..


" gotcha!!!.. err.. ^_^ "


juz...FUN :)



aquarium section..better than aquaria;P







we r animal lovers...;)





p/s:...hmm,sape laa yang ckp i ni da double...salah phm laa ni..=P

04 April 2010

dear sunny;P let the music do the talk ;)





.
.
.
.
.
'E|3'
.
.
.
.

01 April 2010

bergelak tawa di LEvBaiT cafe....;)

tajuk post cam harem =_=...hehe..actually baru je lepas balik makan-makan ngan my rummies kat LEBAT cafe...not LOVEBYTE k...my rummy yang nak perkenalkan tempat lepak baru..so tepat jam 9pm..cam biasa mereka-mereka(my rummies) siap.....i siap 5minit kemudian..ehe..;)

tak jauh pun dari my college...cantik restoren tuh,RED in colour..(i like)...kalau keluar dengan rummies,memang gelak je memanjang...*pause*....teringat gelagat waiter cafe td...haha..orang 'wave' nak suruh amik order...boleh plak dia 'wave' balik..ingat dia Mr Universe ke pe?..lol ;))...

so air yang sampai dulu..standard laa tu...n food sampai lambat...apelagi...
.
.
.

*tembak!*




camwhore sudah pasti...




bestnya air sirap selasih nii...menyiraP btul..huhu...i x order ini..i order teh ais *seperti biasa..minuman asasi*...


food tak sampai2 lagi...so 'wave' lagi kat waiter tadi...

saya: bang, y food is sooo late*...haha(tipuu cakap omputih konon..padahal ckp bahasa ibunda je)
waiter: minta maaP laa..cheff kami sorg je dik..order list ada berduyun-duyun lagi...*sambil senyum lebar*...
saya: ooo..takpe2...( sebbaek baik hati hari ni..dan sedikit tergoda ngan abg manis..hee )


kurang lebih 30minit...food pun sampai...heeee....

.
.
.
SEDAP..!!


*suke hati...sebab kenyang..buat tanda 'L' for 'Lets go hOme bebeh'..*

so, i dah jumpa tempat lepak baru;)..boleh online plak tu...lenkali kita lepak sama2;))..ok...dah2..got2go...still ada exam on 5 n 8hbApr...hari ini sangat tak productive..huu..babai semua.. ;)
Related Posts with Thumbnails
There was an error in this gadget