03 December 2012

Hye monday blues

This is how i spend my monday morning for this sem.. The one and only class that i had to take for my study.. 9am-12pm... Only lecture.. Lecture... Lecture.... -,- "... Hehe while im typing this.. My lecturer usha baikkk punyerr ;p ... *Adik2 jgn ikot akak yer, fokus fokus fokus dalam kelas.. *


Ok nak fokus ... Nak fokus @.@!

01 December 2012

It's december!

Dah 1 disember dahhhh.. Tak lama lagi dah 2013... Tarikh yg best bln ni 12.12.12... Lepas ni xde dahh tarikh mcmni.. Mesti ramai yg berkahwin kan on that day.. Anyway.. Let us spend this last month in 2012 with joy and happiness! K adios;p ... senyum *xperlu kata apa2*

27 November 2012

Berhabukkkk...... ;D

Bersepah-sepah dah blog neh... Lama xkasi cuci.. Aduyaii.. Maaf la yer kalau ade sape2 singgah tu...
Tuan punya blog ni melalui fasa yg kedua dlm hidup nya... Hah ape? Kurang dengar laa.. Cuba tanye skali lagi.. Ooo.. Tidak2.. Tuan punya blog ni xkawen lagi.. *senyim sinis siring2* ;p ... Cuma dia ni dah tamat blaja.. Alhamdulillah skarang dah smbung master plak... Bukan master chep kat astro tu...
Moga2 dia dpt siapkan research dgn jayanye amin.. Senang2 nanti dia akan post pasal chapter terbaru lam idop dia.. K babai sume *macam ade org bace jer, muahaha* biarlah nak merapu sorang2 malam2 gini ....adios

*ni pic time konvo dolu*











Perasan x .. Tema pink tuu.. Terima kasih semua.. ;') best day in my life









Semoga tuan punya blog dpt cipta kejayaan lagi di masa akan dtg..;)
Related Posts with Thumbnails
There was an error in this gadget