27 November 2012

Berhabukkkk...... ;D

Bersepah-sepah dah blog neh... Lama xkasi cuci.. Aduyaii.. Maaf la yer kalau ade sape2 singgah tu...
Tuan punya blog ni melalui fasa yg kedua dlm hidup nya... Hah ape? Kurang dengar laa.. Cuba tanye skali lagi.. Ooo.. Tidak2.. Tuan punya blog ni xkawen lagi.. *senyim sinis siring2* ;p ... Cuma dia ni dah tamat blaja.. Alhamdulillah skarang dah smbung master plak... Bukan master chep kat astro tu...
Moga2 dia dpt siapkan research dgn jayanye amin.. Senang2 nanti dia akan post pasal chapter terbaru lam idop dia.. K babai sume *macam ade org bace jer, muahaha* biarlah nak merapu sorang2 malam2 gini ....adios

*ni pic time konvo dolu*











Perasan x .. Tema pink tuu.. Terima kasih semua.. ;') best day in my life









Semoga tuan punya blog dpt cipta kejayaan lagi di masa akan dtg..;)
Related Posts with Thumbnails
There was an error in this gadget