03 June 2015

Birthday mama



Kenangan yg terindah dalam hidup...saat dia pegang tgn erat2 masa first time nak tawaf kaabah...sbb anak dia ni dah start mengalir air mata masa nmpk kaabah...dia bisik kat telinga, "doalah la apa saja yg ada dlm hati dgn ikhlas..inshaAllah" 


Confirm2lah mengalir macam air hujan lps dia bisik tu...


Itulah ibu..tanpa kau bersuara, tanpa beritahu dia apa2..dia tahu.. 


Harini 

3jun2015


Selamat hari lahir ma! Semoga sentiasa sihat, dipjgkan umur,dimurahkan rezeki..i love u ma! 


Ya Allah, bahagiakan ibubapaku di dunia dan akhirat..aminn 

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
There was an error in this gadget